Virtuele Conferenties en Beurzen

Congressen, conferenties en evenementen zijn vaak een noodzaak voor een welvarend bedrijf. Maar kan een last zijn vanwege de vaak ongerechtvaardigde kosten (tijd, reis-, verblijf- en personeelskosten) voor zowel exposanten als aanwezigen. Virtuele evenementen zijn het antwoord. Het zijn kostenefficiënte en milieuvriendelijke alternatieven.
Interactie is een belangrijk onderdeel van uw bezoek aan een virtuele beurs. Ze bevatten live chats, zowel voor groepen als voor privé één-op-één communicatie. En de virtuele stands zijn ontworpen om informatie aan te bieden via brochures, video's en individuele vragen te beantwoorden via live chats. Maak een AFSPRAAK voor een live demonstratie.

Interactieve evenementen

Hoewel het virtuele beurzen zijn, werken ze voor u op dezelfde manier als een fysieke beurs. Alleen eenvoudiger in te stellen en te beheren, tegen veel lagere kosten en uiteindelijk veel effectiever. Op deze beurs kun je online chatten met de exposanten en kun je presentaties van experts bijwonen en vragen stellen.

Individuele oplossingen

Op het DutchExpo platform zijn meer dan 10 verschillende virtuele beurzen ontwikkeld en georganiseerd, elk met hun eigen doelgroepen en relevante functionaliteiten. Dit vereist optimale interactiviteit en een waardevolle leadgeneratie voor de exposanten.
De beurzen zijn ook een ideale oplossing als u tegen een lage prijs een nieuwe markt wilt betreden, achter uw computer.
Een voorbeeld is DutchExpo.ART

Internationaal bereik

Voor zowel nationale als internationale bedrijven zijn de virtuele beurzen van DutchExpo een efficiënte en effectieve manier om in contact te komen met uw klanten en prospects. Zowel met individueel contact als het verzamelen van gekwalificeerde leads. Geen tijdrovend en kostbaar reizen meer, maar rechtstreeks bij u thuis of op kantoor.
Makkelijker kunnen we het u niet maken.

Persoonlijke ondersteuning &
individuele service

Elk virtueel project, groot of klein, wordt uitgevoerd door een toegewijde DutchExpo projectmanager. We hebben meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van online evenementen. Met deze ervaring helpen wij u vanaf de eerste stappen tot aan de eindbeoordeling en zijn wij uw garantie voor een succesvol virtueel evenement.

Duurzaamheid & ecologische voetafdruk

We leven in een tijd waarin we streven naar een duurzame economie. Terecht. "Virtueel" gaan met uw evenementen helpt daarbij. Geen (internationale) reizen meer die bijdragen aan de opwarming van de aarde. Aangezien virtuele evenementen geen reizen vereisen, helpen ze duizenden tonnen broeikasgassen te besparen.
Maar ook in de huidige crisis zijn ze een uitstekend alternatief.

Innovatieve software

Het DutchExpo platform maakt gebruik van de allernieuwste internettechnologie om een vlotte prestatie tijdens de virtuele beurzen te garanderen. Zowel intern als met onze technische partners zijn wij constant op zoek naar betere en efficiëntere methodes om het platform te verbeteren.

Uw voordelen op de beurs

Als deelnemende exposant kunt u optimaal profiteren van de marketingmogelijkheden van de virtuele beurs. Bijvoorbeeld omdat de beurshallen per vakgebied zijn ingedeeld om de navigatie te vergemakkelijken en een maximale exposure te verkrijgen.
Via uw eigen beheersite op het platform kunt u uw eigen informatie updaten en geïnteresseerde bezoekers naar uw stand volgen. De virtuele beurs wordt onderdeel van uw multi-channelmarketingmix.

Maak optimaal gebruik van deze virtuele uitwisseling om gekwalificeerde leads te genereren. Het medium geeft u extra marketingkracht om uw boodschap te presenteren aan een nieuwe, geïnteresseerde en actieve doelgroep.

Wij adviseren u graag hoe u het beste uit een virtuele beurs kunt halen.